Vestuari laboral a Barcelona

Venda de vestuari laboral a tota Barcelona, amb taller propi de serigrafia tèxtil.

Vestuario laboral en Barcelona

Preu, atenció i servei. Qui busca vestuari laboral a Barcelona desitja poder tenir l’equipament dels treballadors, amb roba adequada al seu treball, de qualitat i amb el millor preu possible. Co-Market Logistic és el teu taller de brodats industrials, venda i distribució de roba de treball a Barcelona, a tot el Bages i en qualsevol zona d’Espanya.

Tots els sectors

Treballem des de fa més de 20 anys per oferir-te tota mena de solucions en equipament laboral. Des d’Equips de Protecció Individual (EPI’s) fins a vestuari específic per a sanitaris, cuina o per a hostaleria, en el catàleg de la nostra empresa de vestuari laboral a Barcelona tindràs la roba i accessoris que necessites.

Taller propi de confecció i fabricació

Disposem de botiga i taller de brodats industrials a Sant Joan de Vilatorrada, des d’on distribuïm a qualsevol zona que ens requereixi. A més, si la teva empresa es troba a Barcelona capital o província, podem atendre’t personalment. Només has de trucar-nos al telèfon fix 938764373 o al telèfon mòbil 682826506 i acordarem la cita en persona d’un dels nostres assessors comercials.

Tota Espanya. També particulars.

Equipaments esportius, roba de penyes… a Co-Market Logistic acudeixen clubs, associacions o particulars que busquen roba personalitzada, amb la imatge, brodat o serigrafia que desitgin.

CO-MARKET LOGISTIC

  C/Major 89 Local,
Bages(Barcelona)

  938 764 373

  682 826 506

Horari de la botiga

Ajustem l’horari del taller a les teves necessitats

De dilluns a divendres: 9.00 - 13.00 // 15.00 - 20.00 hora
Dissabtes: 9.00 - 13.00 hores

Catàleg